Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Järki ja tunteet - Special Edition

Sense and Sensibility 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -­fil­ma­ti­soin­ti.

Pa­ras Ja­ne Aus­ten -fil­ma­ti­soin­ti. Lois­ta­vat näyt­te­lijät: Em­ma Thomp­son (kypsää rea­lis­tis­ta ka­ris­maa), Ka­te Wins­let (hup­su ro­man­tik­ko), Hugh Grant (kuin oma it­sensä) ja Alan Rick­man (t­raa­gi­nen hah­mo). Tun­net­ta, huu­mo­ria, ajan­ku­vaa. Edes­men­nyt Ai­mo Kai­ra­mo­kin ke­hui lu­ke­neen­sa nuo­re­na ja­neaus­te­nin­sa. Tätä voi kat­soa raa­vas­kin mies.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti aiempaa parempi laitos ei kärsi perusversion digitalisointivirheistä. Ääniraita on edelleen dialogipainotteinen. Uusia ekstroja: kaksi kommenttiraitaa, Emma Thompsonin riemastuttava, Austenia muokkaava kiitospuhe Golden Globe -kisassa, 3,5 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy