Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romancing the Stone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.24*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kan­nat­taa va­li­ta suo­ma­lai­nen le­vy, sillä ana­mor­fi­nen ku­va on huo­mat­ta­vas­ti tar­kem­pi ja kau­pan pääl­le saa suo­men­kie­li­set teks­ti­tyk­set.

Kan­nat­taa va­li­ta suo­ma­lai­nen le­vy, sillä ana­mor­fi­nen ku­va on huo­mat­ta­vas­ti tar­kem­pi ja kau­pan pääl­le saa suo­men­kie­li­set teks­ti­tyk­set. Muut luon­neh­din­nat, kts. R2 (Suo­mi): Vih­reän ti­man­tin metsästäjät.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy