Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romancing the Stone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.24*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kan­nat­taa va­li­ta suo­ma­lai­nen le­vy, sillä ana­mor­fi­nen ku­va on huo­mat­ta­vas­ti tar­kem­pi ja kau­pan pääl­le saa suo­men­kie­li­set teks­ti­tyk­set.

Kan­nat­taa va­li­ta suo­ma­lai­nen le­vy, sillä ana­mor­fi­nen ku­va on huo­mat­ta­vas­ti tar­kem­pi ja kau­pan pääl­le saa suo­men­kie­li­set teks­ti­tyk­set. Muut luon­neh­din­nat, kts. R2 (Suo­mi): Vih­reän ti­man­tin metsästäjät.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy