Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murskaaja

The Enforcer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 85277EAN: 7321944185930

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Li­kai­nen Har­ry jah­taa tällä ker­taa ää­ri­va­sem­mis­to­lais­ta mus­tien mi­li­tant­tien ryhmää, jo­ka ei ole­kaan ai­van sel­lai­nen jouk­kio kuin aluk­si näyttää.

Li­kai­nen Har­ry jah­taa tällä ker­taa ää­ri­va­sem­mis­to­lais­ta mus­tien mi­li­tant­tien ryhmää, jo­ka ei ole­kaan ai­van sel­lai­nen jouk­kio kuin aluk­si näyttää.
Kön­sikkääl­le an­ne­taan nais­pa­ri (Gag­ney & La­cen Ty­ne Da­ly), jo­ten saam­me seu­ra­ta her­kul­lis­ta so­vi­nis­tin ja fe­mi­nis­tin vä­listä so­taa. Al­kaa laa­ha­ta vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na, vaik­ka Har­ryn M44 vaih­tuu vä­lillä ker­ta­sin­koon.

Kuva, ääni & ekstrat

Latteahkot värit. Kuvakohinaa esiintyy paljon. Myös aliasing-juovavälkyntää. 5.1-raita käyttää aika mukavasti takakanavia. Ekstroissa 6 min. mainosdokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy