Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sound of Music - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 167 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pir­teä nuo­ri nun­na jou­tuu ä­reän les­ki­kap­tee­ni von Trap­pin seit­semän lap­sen ko­tio­pet­ta­ja­rek­si ja al­kaa pik­ku­hil­jaa tuo­da eloa ta­loon.

Pir­teä nuo­ri nun­na (Ju­lie And­rews) jou­tuu ä­reän les­ki­kap­tee­ni von Trap­pin (Ch­ris­top­her Plum­mer) seit­semän lap­sen ko­tio­pet­ta­ja­rek­si ja al­kaa pik­ku­hil­jaa tuo­da eloa ta­loon.
Os­ca­rei­ta läjäpäin kerän­nyttä mu­si­kaa­lik­las­sik­koa voi kat­soa sen mu­kaan millä tuu­lel­la sat­tuu ole­maan. Pelkkänä naii­vi­na ta­ri­na­na­kin nau­tit­ta­va. Kyy­ni­nen kat­so­ja yleensä jou­tuu an­tau­tu­maan jos­sain vai­hees­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Takakannen mukaan ääniraita on 4.1, mutta vahvistin ilmoittaa DD3/2.1. Kahdella levyllä: ohjaajan kommenttiraita, erillinen musiikkiraita, 13 min. 65-dokumentti, 87 min. dokumentti, tv-mainoksia, 7 min. tekijöiden haastatteluja vuodelta 1973, haastatteluja kuvauspaikalla, Daniel Truhitten sähke ja 34 min. Ernest Lehmanista. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy