Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robinson Crusoe

Daniel Defoe’s Robinson Crusoe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan näyttää Da­niel De­foen Cru­soe­na osaa­van­sa muu­ta­kin kuin ro­mut­taa Q:n le­lu­ja ja vo­ko­tel­la mal­li­tyttöjä.

Pier­ce Bros­nan näyttää Da­niel De­foen Cru­soe­na osaa­van­sa muu­ta­kin kuin ro­mut­taa Q:n le­lu­ja ja vo­ko­tel­la mal­li­tyttöjä. Su­la­va ja näyttävä seik­kai­lu, jo­ka hä­viää kal­liim­mil­le fil­ma­ti­soin­neil­le, ku­ten Tom Hank­sin Cast Awayl­le, vain te­hos­teis­sa. Ei täy­sin us­kol­li­nen ro­maa­nil­le, mut­ta elo­ku­va­na toi­mi­va.­Hyvä ku­va, mut­ta oli­si edus­ta­vam­pi oi­keal­la ku­va­suh­teel­la. Ää­ni lieväs­ti tunk­kai­nen, 5.1 oli­si ol­lut pai­kal­laan. Trai­le­ri ja fak­tat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy