Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monte Criston kreivi

The Count of Monte Christo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­le­xand­re Du­mas sen ki­teyt­ti ai­koi­naan: ih­mi­sen on­ni on pelkkää olo­ti­lo­jen ver­tai­lua.

A­le­xand­re Du­mas sen ki­teyt­ti ai­koi­naan: ih­mi­sen on­ni on pelkkää olo­ti­lo­jen ver­tai­lua. Jos on d'I­fin tyrmässä, maail­man her­ran roo­li on myö­hem­min vai­kea.
Kaik­kien kos­to­ta­ri­noi­den äi­ti on­nis­tuu ih­meen hy­vin mah­dot­to­mas­sa: tällä ker­taa va­lo­te­taan muun muas­sa sitä, kuin­ka Dan­tes ta­pa­si koh­ta­lok­kaal­la ta­val­la Na­po­leo­nin El­bal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno kuva, sisäkuvissa käytetään pehmeää filtteriä. Laadukas 5.1-ääni pitää valita menusta. Ekstroissa viisi poistettua kohtausta ohjaajan introlla, 28 min. dokumentti, monikuvakulmaotoksia ja 3 min. miekkailun koreografiasta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy