Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monte Criston kreivi

The Count of Monte Christo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­le­xand­re Du­mas sen ki­teyt­ti ai­koi­naan: ih­mi­sen on­ni on pelkkää olo­ti­lo­jen ver­tai­lua.

A­le­xand­re Du­mas sen ki­teyt­ti ai­koi­naan: ih­mi­sen on­ni on pelkkää olo­ti­lo­jen ver­tai­lua. Jos on d'I­fin tyrmässä, maail­man her­ran roo­li on myö­hem­min vai­kea.
Kaik­kien kos­to­ta­ri­noi­den äi­ti on­nis­tuu ih­meen hy­vin mah­dot­to­mas­sa: tällä ker­taa va­lo­te­taan muun muas­sa sitä, kuin­ka Dan­tes ta­pa­si koh­ta­lok­kaal­la ta­val­la Na­po­leo­nin El­bal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieno kuva, sisäkuvissa käytetään pehmeää filtteriä. Laadukas 5.1-ääni pitää valita menusta. Ekstroissa viisi poistettua kohtausta ohjaajan introlla, 28 min. dokumentti, monikuvakulmaotoksia ja 3 min. miekkailun koreografiasta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy