Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fire Down Below

Tappava salaisuus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ap­pa­la­keil­le si­joit­tu­va ekot­ril­le­ri liit­to­val­tion agen­tis­ta, jo­ka yrittää estää hä­peämätöntä lii­ke­miestä dump­paa­mas­ta alueel­le sa­to­jen mil­joo­nien dol­la­rei­den ar­vos­ta hämärää teol­li­suusjä­tettä.

Ap­pa­la­keil­le si­joit­tu­va ekot­ril­le­ri liit­to­val­tion agen­tis­ta (S­te­ven Sea­gal), jo­ka yrittää estää hä­peämätöntä lii­ke­miestä (K­ris Kris­tof­fer­son) dump­paa­mas­ta alueel­le sa­to­jen mil­joo­nien dol­la­rei­den ar­vos­ta hämärää teol­li­suusjä­tettä. Kli­seitä kierrättävä juo­ni an­sait­see ai­na­kin luon­toystäväl­li­syys­mer­kinnän, eikä myöskään vaa­di kat­so­jal­ta minkään­lai­sia ä­lyl­li­siä pon­nis­te­lui­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hyvää keskitasoa ja ääniraidaltakin löytyy hetkittäin eloa. Machodynamiikkaa ei ole unohdettu: tulitaisteluissa sankarin lainjakaja jylisee muiden hernepyssyt kateellisiksi. Ekstraton, vaan ei täysin iloton esitys. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy