Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Smokkimies

The Tuxedo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­dys­val­tain tie­dus­te­lu­pal­ve­lun sa­lai­nen ase, ult­ra­tek­ni­nen tais­te­lus­mok­ki pää­tyy Jac­kie Cha­nin yl­le ja het­ken päästä kaa­hail­laan­kin BMW:llä pa­ho­jen poi­kien perässä.

Yh­dys­val­tain tie­dus­te­lu­pal­ve­lun sa­lai­nen ase, ult­ra­tek­ni­nen tais­te­lus­mok­ki pää­tyy Jac­kie Cha­nin yl­le ja het­ken päästä kaa­hail­laan­kin BMW:llä pa­ho­jen poi­kien perässä. Enak­ko-o­do­tuk­set pettävät, ja lop­pu­tu­los on erittäin viih­dyttävä ja näyttävä toi­min­ta­ko­me­dia. Ta­ri­na on ilot­te­lun pi­ti­menä riittävä, ja vaik­kei näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten sa­ral­la ih­meitä nähdä, niin Cha­nin tem­put toi­mi­vat sil­ti pe­rin­tei­sen leik­kisään ta­paan­sa ja Jen­ni­fer Lo­ve Hewitt­kin ihas­tut­ta­nee roo­lis­saan van­nou­tu­nei­ta fa­ne­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen elävä ja tarkka kuva, jossa väritoisto on kohdallaan ja kohina pääosin olematonta. Ääniraita on suhteessa vaatimattomampi, mutta kuitenkin puhdas, virikkeellinen ja verrattain tilava, joskaan ei erityisen dynaaminen tai täydellisen luonnollinen dialogiltaan. Tekstitetyissä ekstroissa perustason making of (13 min.), poistettuja ja laajennettuja kohtauksia (19 min.), hupipaloja (7 min.) ja traileri (DD5.1). Dokkaria lukuun ottamatta kaikki pätkät on taltioitu anamorfisena laajakuvana. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy