Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tärkeintä on olla aito

The Importance of Being Earnest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Os­car Wil­den vik­to­riaa­ni­sia ta­po­ja pilk­kaa­va ko­me­dia.

Os­car Wil­den vik­to­riaa­ni­sia ta­po­ja pilk­kaa­va ko­me­dia. Uu­si elo­ku­va­ver­sio. Ant­ho­ny As­quit­hin vuon­na 1952 fil­maa­ma elo­ku­va on aiem­min jul­kais­tu Suo­mes­sa Ju­pi­ter-sar­jas­sa. Van­has­sa va­ra pa­rem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Siisti monoraita. Ekstroihin on tallennettu näyttelijöiden lyhyitä haastatteluja, 16 min. ylijäämäotoksia ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy