Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies hevosena

A Man Called Horse 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78452EAN: 6415015507187

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä ei me­ne ko­vin­kaan pal­jon asian vie­reen: nuo­ri Ric­hard Har­ris muis­tut­taa ereh­tymättömäs­ti elo­ku­van te­koa­jan Ti­mo K. Muk­kaa, jo­ka jou­tui elämään ug­ri-­Suo­men lap­pi­lai­so­sas­sa kum­ma­jai­sen elämää.

Tämä ei me­ne ko­vin­kaan pal­jon asian vie­reen: nuo­ri Ric­hard Har­ris muis­tut­taa ereh­tymättömäs­ti elo­ku­van te­koa­jan Ti­mo K. Muk­kaa, jo­ka jou­tui elämään ug­ri-Suo­men lap­pi­lai­so­sas­sa kum­ma­jai­sen elämää. Kes­kellä kuu­min­ta Viet­nam-vas­tus­tus­ta ant­ro­po­lo­gi­nen ko­hue­lo­ku­va ker­toi ker­ran­kin ta­ri­nan toi­ses­ta näkö­kul­mas­ta, mi­ten siou­xien al­ku­peräis­kan­sa ko­ki val­koi­sen mie­hen 1800-lu­vun Yh­dys­val­tain luo­tei­so­sis­sa. Ei ole kos­kaan ol­lut krii­ti­koi­den suo­sios­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistaa värit kauniisti ja on muutenkin tarkka. Tyylillä tehty 5.1-miksaus. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy