Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolleiden runoilijoiden seura - Special Edition

Dead Poets' Society 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Car­pe diem on sa­non­ta vii­kon­lop­pua ja elä­keikää iän kai­ken odot­ta­vil­le suo­ma­lai­sil­le.

Car­pe diem on sa­non­ta vii­kon­lop­pua ja elä­keikää iän kai­ken odot­ta­vil­le suo­ma­lai­sil­le. Päivä ker­ral­laan ja het­kestä kiin­ni, sa­no.
Ro­bin Wil­liams jyrää op­pi­lail­le omaa aja­tus­maail­maa tu­kah­dut­ta­van, so­sia­lis­tis­ta hal­lin­toa muis­tut­ta­van kou­lujär­jes­telmän vas­ta­pai­nok­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita on aiempaa erottelukykyisempi DD5.1, kun aiempi Sandrewn levy oli Dolby Surround. Special Editionissa on myös ekstroja: 27 min. dokumentti, 8 min. poistettuja kohtauksia, 11 min. tribuutti Alan Spletille, 22 min. John Seale's Master Class, traileri ja kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Peter Weir
Pääosissa: Robin Williams
Tarina: Tom Schulman
Kuvaus: John Seale
Musiikki: Maurice Jarre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy