Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

(Alistair MacLeanin) Yövartio - (Alistair MacLean's) Night Watch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ros­nan har­joit­te­lee agent­ti­hom­mia vielä ker­ran en­nen Bond-­pes­tiään ja Ale­xand­ra Paul jääh­dyt­te­lee Baywatc­hin jäl­jiltä.

B­ros­nan har­joit­te­lee agent­ti­hom­mia vielä ker­ran en­nen Bond-pes­tiään ja Ale­xand­ra Paul jääh­dyt­te­lee Baywatc­hin jäl­jiltä. Kum­man­kaan suo­ri­tuk­sia ei voi ke­hua, vaik­ka­kin Bros­nan tar­joi­lee hu­vit­ta­van mouk­ka­mai­sen vas­ta­koh­dan 007-e­le­gans­sil­le. Kai­ken­puo­lin sa­maa köm­pelöä tv-lef­fa -sar­jaa Mac­Lea­nin aiem­min fil­ma­ti­soi­dun Kuo­le­man ju­nan kans­sa. Trai­le­ri ja biog­ra­fiat. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy