Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rikollisin aikein

Gang Related, a.k.a. Criminal Intent 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­sien kun­nial­li­sen pal­ve­luk­sen jäl­keen et­sivä­pa­ri Di­vin­ci ja Rod­ri­quez ovat heittäy­ty­neet yk­si­tyi­sy­rittä­jik­si kerätäk­seen it­sel­leen mit­ta­van kä­teis­kas­san elä­kepäi­vik­si.

Vuo­sien kun­nial­li­sen pal­ve­luk­sen jäl­keen et­sivä­pa­ri Di­vin­ci (Ja­mes Be­lus­hi) ja Rod­ri­quez (e­des­men­nyt rap-le­gen­da Tu­pac Sha­kur vii­mei­sessä roo­lis­saan) ovat heittäy­ty­neet yk­si­tyi­sy­rittä­jik­si kerätäk­seen it­sel­leen mit­ta­van kä­teis­kas­san elä­kepäi­vik­si. Kul­tai­nen kä­den­pu­ris­tus kui­ten­kin muut­tuu het­kessä ku­ris­tu­sot­teek­si, kun yk­si ra­has­tet­ta­va pal­jas­tuu en­ne­nai­kai­sen kuo­le­man­sa jäl­keen liit­to­val­tion agen­tik­si. On­nen­pot­kun myötä pa­ri­val­jak­ko pää­se it­se joh­ta­maan mur­ha­tut­ki­mus­ta, mikä tie­ten­kin mer­kit­see har­mia syyttö­mil­le si­vul­li­sil­le. Pir­teän toi­mi­va ko­me­dia, jon­ka an­ti­san­ka­rien epäon­ne­kas­ta toi­lai­lua seu­raa in­nol­la. Ei missään ni­messä kli­seetön, mut­ta riittävän omin­ta­kei­nen ol­lak­seen viih­dyttävä. Pas­se­lin näyt­te­lijä­kaar­tin kruu­naa vielä Ja­mes Earl Jo­nes.

Kuva, ääni & ekstrat

AV-rintamalla leffa ei sisällä mitään uutta, joten levyn budjettilaatu ei itketä. Laajakuva on iloinen yllätys, mutta kuvan laatu vain tyydyttävä. DTS-merkki lopputeksteissä tuntuu jo rienaamiselta. Suomennoksessa muutamia epäoleellisia virheitä. Ekstroissa traileri ja faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy