Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies hevosena - paluu

The Return of a Man Called Horse 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85058EAN: 6438044048759

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mies he­vo­se­na -e­lo­ku­vien mie­len­kiin­toi­sin osa on lo­pul­ta ta­pah­tu­mien ajoi­tus pa­ri vuo­si­kym­mentä en­nen Ame­ri­kan sisäl­lis­so­taa.

Mies he­vo­se­na -e­lo­ku­vien mie­len­kiin­toi­sin osa on lo­pul­ta ta­pah­tu­mien ajoi­tus pa­ri vuo­si­kym­mentä en­nen Ame­ri­kan sisäl­lis­so­taa. Näin il­mai­suun saa­tiin tar­vit­ta­vaa tuo­reut­ta, kun län­si oli vielä to­tu­tum­paa­kin al­ku­kan­tai­sem­pi ja in­tiaa­nien mer­ki­tys vah­vem­pi. Kat­sot­ta­va jat­ko-o­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman pehmeä ja rakeinen. Yksityiskohdat eivät piirry aina tarkasti ja levollisesti, mutta laatu on vähintäänkin tyydyttävä. Muhkeat DS-soundit hakevat myös tilaa. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy