Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hardball

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kea­nu Ree­ves nou­see ka­tuo­jas­ta val­men­ta­maan ghet­ton nap­pu­la­lii­ga­jou­kuet­ta.

Kea­nu Ree­ves nou­see ka­tuo­jas­ta val­men­ta­maan ghet­ton nap­pu­la­lii­ga­jou­kuet­ta. Kaa­van mu­kai­nen elämä voit­taa -d­raa­ma, jo­ka on­nis­tuu viih­dyttämään ole­mat­ta millään ta­voin mie­leen­pai­nu­va. Aa­vis­tuk­sen kes­kimääräistä ka­tu-us­kot­ta­ma­vam­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Lievää pehmeyttä ja kohinaa lukuun ottamatta hyvä kuva. Tilava äänimaailma on mietitty niin musiikin kuin tehosteiden osalta, mutta harmillisesti äänessä esiintyy ajoittain huomattavan pahoja häiriöitä. Traileri, musiikkivideo, tv-spotteja, poistettuja kohtauksia (7 min.), making of (12 min.) ja faktat. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Brian Robbins
Pääosissa: Keanu Reeves
Tarina: Daniel Coyle John Gatins
Kuvaus: Tom Richmond
Musiikki: Mark Isham

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy