Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Erin Brockovich

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-­taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.

To­sielämän ta­pauk­seen poh­jau­tu­va ker­to­mus whi­tet­rash-taus­tai­ses­ta vam­pis­ta, jo­ka nou­see asia­na­jo­toi­mis­ton hant­ti­hom­mis­ta USA:n oi­keus­his­to­rian suu­rim­man va­hin­gon­kor­vaus­ta­pauk­sen san­ka­rit­ta­rek­si.
Myr­kyl­li­nen kro­mi on va­lu­nut poh­ja­ve­siin ja ai­heut­taa syöpää alueen asuk­kais­sa. Ju­lia Ro­berts näyt­te­lee hy­vin, mut­ta Al­bert Fin­ney on men­to­ri­na vielä pa­rem­pi.
Oh­jaa­ja So­der­bergh ei enää kik­kai­le, jo­ten il­mai­su on ai­ka hen­gettömän suo­ra­vii­vais­ta, mut­ta ei ko­vin kli­seistä. Lop­pu on on­nek­si hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ohjaajan kommenttiraita, 30 min. poistettuja kohtauksia, behind the scenes ja oikean Brockovichin haastattelu. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy