Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villi joki

The River Wild 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa nai­sel­la on sa­nan­sa sa­not­ta­va­na.

Toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa nai­sel­la on sa­nan­sa sa­not­ta­va­na. Saa mu­ka­vaa lisä­maus­tet­ta ti­lan­tees­ta, jos­sa äi­ti on osaa­va osa­puo­li ja isä hen­ki­sen työn te­kijä.
Me­ryl St­reep on viettä­nyt nuo­ruu­ten­sa op­paa­na hur­jal­la kos­kel­la ja jou­tuu per­heenäi­tinä pe­las­ta­maan po­ruk­kan­sa kos­ken ja paen­nei­den ri­kol­lis­ten ar­moil­ta. Ke­vin Ba­co­nil­ta taas lois­ta­va kon­nan roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Biografiota ja faktaruutuja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Curtis Hanson
Pääosissa: Meryl Streep Kevin Bacon
Tarina: Denis O'Neill
Kuvaus: Robert Elswit
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy