Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

7 rohkeata miestä - The Magnificent Seven

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1960Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen Anamorinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ro­sawa ha­lu­si tehdä Seit­semästä sa­mu­rais­taan idän wes­ter­nin ja jen­kit sul­ki­vat ym­pyrän oh­jaa­mal­la oman­sa: pis­too­li­san­ka­rit pe­las­ta­vat maa­jus­se­ja.

Ku­ro­sawa ha­lu­si tehdä Seit­semästä sa­mu­rais­taan idän wes­ter­nin ja jen­kit sul­ki­vat ym­pyrän oh­jaa­mal­la oman­sa: pis­too­li­san­ka­rit pe­las­ta­vat maa­jus­se­ja. Lii­kut­ta­van suo­ra­vii­vai­nen ja naii­vi, hie­man yliar­vos­tet­tu ny­ky­kat­san­nos­ta. Sisältää jäl­ki-mc­cart­hyis­min idea­lis­tis­ta hen­keä ja en­na­koi Hu­man Rights -liik­keen nou­sua. Jo­ku voi­si pitää elo­ku­vaa pitkäs­tyttävänä sa­maan ta­paan kuin Uni­ted Ar­tists -yh­tiössä tuu­mat­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaakaviivat värisevät, mutta kuva on muuten laadukas. Uusi 5.1-raita sisältää jonkin verran tilaefektejä, mutta esimerkiksi laukausten äänet kuulostavat keinotekoisilta. Ekstroissa 45 min. dokumentti, kommenttiraidalla mm. James Coburn ja Eli Wallach, kaikkien osien trailerit ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy