Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Extreme Measures

Äärirajat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.46/1.3
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän rea­lis­ti­nen al­ku sai­raa­las­sa, kun kah­ta am­pu­ma­ta­paus­ta hoi­de­taan.

Yllättävän rea­lis­ti­nen al­ku sai­raa­las­sa, kun kah­ta am­pu­ma­ta­paus­ta hoi­de­taan. Hyvät odo­tuk­set kaik­koa­vat ja tästä tu­lee tyy­pil­li­nen Liz Hur­leyn tuot­ta­ma elo­ku­va, tylsä ja yli­pitkä. Pa­ra­nee lop­pu­puo­lel­la to­sin. Lo­pul­ta koh­tuu­viih­dettä. Puo­li­so Hugh Grant puo­les­taan yllättää: toi­min­tae­lo­ku­van san­ka­ri­na hän on ihan pi­ristävä poik­keus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä anamorfinen kuva. Ääniraita toistaa tehokkaasti eri puolilla sairaalamiljöötä tulvivat äänet. Samalla selviää myös Spinal Tap -bändin nimi, joka tarkoittaa suomeksi selkäydinpunktiota. Ekstroissa traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy