Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paha jo syntyessään

Absence of Good 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hiu­kan har­haan­joh­ta­va elo­ku­van ni­men käännös, jo­ka pe­rus­tuu pääo­sas­sa toi­mi­van po­lii­sin us­kon­nol­li­seen to­kai­suun.

Hiu­kan har­haan­joh­ta­va elo­ku­van ni­men käännös, jo­ka pe­rus­tuu pääo­sas­sa toi­mi­van po­lii­sin us­kon­nol­li­seen to­kai­suun. Sar­ja­mur­haa­ja rie­huu tällä ker­taa Salt La­ke Ci­tyssä, suu­res­sa mor­mo­ni­kau­pun­gis­sa. Koh­tuul­li­sen oma­peräi­nen mo­tii­vi ei au­ta nos­ta­maan elo­ku­vaa niin mo­nis­ta her­paan­tu­vis­ta su­van­nois­taan. Bal­dwi­nin ir­vail­luis­ta näyt­te­lijä­vel­jek­sistä uni­sin, Step­hen Bal­dwin, ei lisää te­hoa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Flynn
Pääosissa: Stephen Baldwin
Tarina: David Golden James Reid
Kuvaus: Ric Waite
Musiikki: Richard Marvin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy