Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Leon

Léon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Oh­jaa­ja Luc Bes­so­nin tär­keimmän elo­ku­van lähtö­ti­lan­ne on kris­tal­lin kir­kas.

Oh­jaa­ja Luc Bes­so­nin tär­keimmän elo­ku­van lähtö­ti­lan­ne on kris­tal­lin kir­kas. Huu­mevä­littäjän vai­mo ja van­hin tytär esi­tetään eri­tyi­sen epä­miel­lyttävässä va­los­sa. Het­ken päästä psy­koot­ti­nen, lain toi­sel­le puo­lel­le upon­nut huu­me­po­lii­si (Ga­ry Old­man) am­puu ko­ko per­heen. Ma­fian fak­ki-i­dioot­ti sa­la­mur­haa­ja Léon (Jean Re­no) ot­taa ai­noan hen­gissä sel­vin­neen lap­sen (Na­ta­lie Port­man) ho­tei­siin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfiseksi paremman keskitason kuva. Hieman digitaalista värinää. Elävä 5.1-ääniraita. Ruotsin tekstit eksyvät joukkoon useita kertoja. Teatteriversio. Ranskalainen version integrale on parikymmentä minuuttia pitempi. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Luc Besson
Pääosissa: Jean Reno Natalie Portman Gary Oldman
Tarina: Luc Besson
Kuvaus: Thierry Arbogast
Musiikki: Eric Serra

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy