Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Species - peto – Special Edition

Species 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99376EAN: 6438044038552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dark Hor­se -­sar­ja­ku­va­kus­tan­ta­mo on vii­me vuo­si­na ol­lut usei­den fil­ma­ti­soin­tien läh­teenä.

Dark Hor­se -sar­ja­ku­va­kus­tan­ta­mo on vii­me vuo­si­na ol­lut usei­den fil­ma­ti­soin­tien läh­teenä. Niin tässä­kin. Sil-ni­mi­nen pe­to on pääl­li­sin puo­lin Na­tas­ha Henst­rid­ge, mut­ta sisällä on ava­ruu­so­len­to, jo­ka on päättä­nyt lisään­tymällä suis­taa ih­mis­kun­nan su­ku­puut­toon.
Mie­hillä on tun­ne­tus­ti ajat­te­lu va­lah­ta­nut, jo­ten ki­pe­riä ti­lan­tei­ta riittää. Alie­nin suun­nit­te­li­ja H. R. Gi­ge­rin uu­si luo­mus on yh­dis­telmä nai­sel­li­suut­ta ja vä­ki­val­tais­ta uh­kaa. Haus­kin­ta on se, kuin­ka otus saa en­si­ko­ke­muk­sen­sa LA:n elämästä. Tätä koh­taa oli­si voi­nut ve­nyttää enemmän­kin.
Kuu­luu kak­kos­luo­kan sci­fiin, mut­ta kun­non oh­jaa­ja pe­las­taa flop­pauk­sel­ta. Mic­hael Mad­sen on pääo­san esittäjän lisäk­si ai­noa, jo­ka on mai­nio oma it­sensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Special Edition poikkeaa ennen kaikkea DTS:raidan ansiosta perusversiosta. Kahdella levyllä, joten paljon ekstroja: kaksi kommenttiraitaa, 17+9+20+15+12+5 min. dokumentit, vaihtoehtoloppu ja neljän sivun trivivihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy