Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Circus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamorinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näitähän riittää: brit­ti­tyy­listä mo­der­nia film noi­ria, jos­sa juo­ni twis­taa enemmän kuin Chub­by Chec­ker.

Näitähän riittää: brit­ti­tyy­listä mo­der­nia film noi­ria, jos­sa juo­ni twis­taa enemmän kuin Chub­by Chec­ker. Juo­ni on kuin par­hais­sa ray­mondc­hand­le­reis­sa. Kä­si­kir­joit­ta­ja ei vä­lillä ol­lut it­sekään sel­villä, ku­ka roo­li­hah­mois­ta on lin­tu tai ka­la. Se ei juu­ri hait­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuvan ja äänen laatu. Traileri, 8 min. ylijäämää, 11 min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita ja sound bites -kooste. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy