Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väkivallan vihollinen V – kalman kasvot

Death Wish V: The Face of Death 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044067651

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-a­vio­mies uh­kai­lee ja ki­ristää muo­ti­maail­maa.

Ex-a­vio­mies uh­kai­lee ja ki­ristää muo­ti­maail­maa. Lain omiin kä­siinsä jo mo­net­ta­ko ker­taa ot­ta­va Paul Ker­sey al­kaa puo­lus­taa tu­le­van vai­mon­sa hen­keä.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja tunkkainen kuva pikselöityy vahvasti kesken tulitaisteluja. Ainakaan testilaitteessa sitä ei voinut katsoa loppuun. Apaattinen surroundraita. Ei ekstroja. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy