Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Predator - Saalistaja - Special Edition

Predator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta sci­fi-ac­tio­nei­ta ja sa­mal­la ko­ti­teat­te­rie­lo­ku­via.

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta sci­fi-ac­tio­nei­ta ja sa­mal­la ko­ti­teat­te­rie­lo­ku­via. Vas­taa tek­ni­ses­ti vii­me vuon­na jul­kais­tua pe­rus­ver­sio­ta, jo­ten ku­vas­sa on edel­leen hie­nois­ta ko­hi­naa. Uut­ta on DTS-rai­ta ja en­nen kaik­kea se, et­tei tätä ole lei­kat­tu. Aiem­min­han tästä puut­tui mm. koh­taus, jos­sa Carl Weat­her­sin poik­ki am­mut­tu kä­si­var­si tu­lit­ti ko­ne­pis­too­lil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Vanhan version ekstroissa oli vain traileri. Nyt mukana on kahdella levyllä ohjaajan kommenttiraita, tutkijoiden tekstikommentaari, 29 min. dokumentti, 30 min. haastatteluja, viisi ohjelmaa tehosteista, neljä ylijäämäotosta, Predatorin anatomista rakennetta esittelevät faktaruudut ja mittava kuvagalleria. DVD ROM -osiossa tutustutaan Alien vs. Predator II -peliin. Kaksi pääsiäismunaa: Stan Winston kertoo sammakoista ja Jesse Ventura ihailee Robert de Niroa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy