Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Addicted to Love

Rakkauden koukussa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kien kons­pi­raa­tio­pa­ra­noi­dien suo­sik­ki­rai­na.

Kaik­kien kons­pi­raa­tio­pa­ra­noi­dien suo­sik­ki­rai­na. Meg Ryan ja Matt­hew Bro­de­rick kiu­saa­vat ex-kump­pa­nei­taan. Hil­litön juo­ni, lois­ta­va kä­si­kir­joi­tus. Bro­de­rick on tie­tys­ti hyvä, mut­ta myös Ryan te­kee elämänsä roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni voisivat olla hitusen parempia elokuvassa, jossa katsotaan kiikareilla ja heijastellaan tapahtumia seinille. Biografiat, behind the scenes ja traileri. R1-versiolla myös pan&scan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy