Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Waterboy – juomahemmo

The Waterboy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Amamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­dam Sand­le­ril­ta jäl­leen yk­si ur­hei­lu­ko­me­dia.

A­dam Sand­le­ril­ta jäl­leen yk­si ur­hei­lu­ko­me­dia. Ei mikään laa­tue­lo­ku­va, mut­ta haus­ka. Te­kee pi­laa jenk­ki­fu­ta­reis­ta, ca­jun-ruoas­ta, Loui­sia­nas­ta, än­kyttä­jistä ja etelän ta­ka­pa­jui­suu­des­ta. Ur­hei­le­vat po­jat pitävät tästä Hap­py Gil­mo­ren ta­paan. Suu­rin ky­sy­mys: käyt­tikö tuot­ta­ja­na hää­ri­nyt ex-Fon­zie si­jais­ta­ka­mus­ta?

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy