Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
TV

Firma

The Firm 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: TV
 
Vuosi: 1993Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija:  
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Fir­ma esi­tetään Ne­lo­sel­la tänään kes­ki­viik­ko­na 20.4.

Fir­ma esi­tetään Ne­lo­sel­la tänään kes­ki­viik­ko­na 20.4. klo 23-02.05:
John Gris­ha­min tril­le­reistä ja nii­den elo­ku­va­ver­siois­ta voi ol­la mon­ta mieltä, mut­ta Fir­mas­sa on mu­ka­van orwel­li­mai­sia ja kaf­ka­mai­sen pa­ra­noi­de­ja sä­vyjä.
Val­tio­ta edus­taa kui­ten­kin tällä ker­taa memp­hi­siläi­nen la­ki­fir­ma, jo­ka pal­jas­tuu Chi­ca­gon ma­fian käs­kyläi­sek­si. Ää­ni­rai­ta soi eläväs­ti, mut­ta ih­meen vähän blue­sia tässä kui­ten­kin kuul­laan, vaik­ka Bea­le St­ree­tin lä­histöllä pyö­ritään. (PS)
20/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy