Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rounders - Ässä hihassa

Rounders 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­ve: oli­si voi­nut se­littää po­ke­rin sa­lo­ja pal­jon pi­temmäl­le.

Toi­ve: oli­si voi­nut se­littää po­ke­rin sa­lo­ja pal­jon pi­temmäl­le. Mie­len­kiin­toi­nen ku­vaus am­mat­ti­mais­ten po­ke­ri­pe­laa­jien maail­mas­ta. Luul­ta­vas­ti Es­ko Ahon lem­pie­lo­ku­via. Prot pe­laa­vat sökön ja po­ke­rin vä­li­muo­toa, jos­sa jo­kai­nen pitää kak­si kort­tia pii­los­sa. Pöydässä on vii­si yh­teistä au­ki. Elo­ku­va tuh­laa herättä­miään lu­pauk­sia. Matt Da­mon on po­ke­ri­naa­ma ja Edward Nor­ton kort­ti­hui­ja­ri. Mu­ka­na ko­va kaar­ti John Tor­tur­ros­ta Mar­tin Lan­daun kaut­ta John Mal­ko­vic­hiin (pe­li­luo­lan venäläis­ma­fio­so ni­meltä KGB).

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstroissa dokumenttia, biografeja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Dahl
Pääosissa: Matt Damon
Tarina: David Levien Brian Koppelman
Kuvaus: Jean-Yves Escoffier
Musiikki: Christopher Young

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy