Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pieni suuri mies

Little Big Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 79588EAN: 6415015507163

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­va oh­jaa­ja on on­nis­tu­nut yh­distämään yhtä pal­jon ko­me­diaa ja tra­ge­diaa sa­maan elo­ku­vaan.

Har­va oh­jaa­ja on on­nis­tu­nut yh­distämään yhtä pal­jon ko­me­diaa ja tra­ge­diaa sa­maan elo­ku­vaan. Näin saa­daan ai­kaan so­pi­van epä­mu­ka­va olo, kun kat­so­ja eläy­tyy 121-vuo­tiaan, Cus­te­rin vii­mei­sestä tais­te­lus­ta ai­noa­na eloon jää­neen mie­hen ko­ke­muk­siin. Val­koi­sen mie­hen taak­ka ei ke­ve­ne, vaik­ka van­hus (Dus­tin Hoff­man) pis­te­li­si­kin omiaan. Pe­rus­tuu Tho­mas Ber­ge­rin ro­maa­niin.
Hie­man ra­kei­nen Pa­na­vi­sion-ku­va, mut­ta ai­van kat­sot­ta­va. Ana­mor­fi­nen ku­va, mut­ta al­ku­teks­tit ovat saa­neet si­vuil­leen mus­tat pal­kit. Uu­si ää­ni­rai­ta ei juu­ri­kaan poik­kea al­ku­peräi­sestä, mikä on hyvä rat­kai­su. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy