Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark

Kadonneen aarteen metsästäjät 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­don­neen aar­teen metsästäjät toi klas­si­sen seik­kai­lun haus­kim­mat ele­men­tit ta­kai­sin: sa­la­peräi­sen Egyp­tin, ka­don­neen aar­teen, nat­sit ja cliff­han­ge­rit.

Ka­don­neen aar­teen metsästäjät toi klas­si­sen seik­kai­lun haus­kim­mat ele­men­tit ta­kai­sin: sa­la­peräi­sen Egyp­tin, ka­don­neen aar­teen, nat­sit ja cliff­han­ge­rit.
Hie­man Star War­sin re­sep­tin ta­paan tuot­ta­ja Geor­ge Lu­cas yh­dis­ti lap­suu­ten­sa viih­de­ku­vas­ton maus­tei­neen sa­maan nau­tit­ta­vaan kei­tok­seen.
In­dia­nan ni­mi lisät­tiin elo­ku­van ot­sik­koon jäl­kikä­teen. Star Wars -t­ri­lo­gian jäl­keen tämä oli kaik­kien ai­ko­jen odo­te­tuin DVD-tuo­te. In­dia­nan seik­kai­lu­ja ei myy­ty yk­sittäin, jo­ten ku­lut­ta­ja jou­tuu os­ta­maan ko­ko ko­koel­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeasti restauroitu kuva ja ääniraita. Esimerkiksi aliasing-välkyntä on aika minimissä eikä rakeisuudestakaan voi tätä moittia. Vanha ääniraita miksattiin tyylillä ja huolella moderniksi 5.1:ksi. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy