Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

St. Ives – saatanan lähetti

St. Ives 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84909EAN: 7321944695354

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ri­kos­toi­mit­ta­ja St.

Ri­kos­toi­mit­ta­ja St. Ives sot­ke­taan va­ras­tet­tu­jen kir­jo­jen ta­pauk­seen, jon­ka tuok­si­nas­sa ruu­mi­ta syn­tyy kuin liu­ku­hih­nal­ta.
Ros­kae­lo­ku­vien mes­ta­rin oh­jaus ete­nee Char­les Bron­so­nin ka­ris­man ja mai­nion si­vuo­sa­kaar­tin tur­vin: nuo­ri John Hou­se­man, Ma­xi­mi­lian Sc­hell, Jac­que­li­ne Bis­sett oli­vat ai­kan­sa suu­ria ni­miä, lisäk­si po­lii­sie­lo­ku­vien va­kio­kas­vot Har­ry Guar­di­no ja Har­ris Yu­lin sekä tu­le­vat ni­met Jeff Goldb­lum ja Ro­bert Eng­lund kuu­lu­vat ka­lus­toon.

Kuva, ääni & ekstrat

Seitsemänkymmenluvun toimintaelokuvaksi katsottava tarkkuus. Pimeässä kuvatut otokset ovat hyvin rakeisia ja kohinaisia. Selkeää monoraitaa on vaikea soittaa. Ekstroissa 4 min. dokumentti ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy