Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mighty Ducks Are the Champions

Mestarit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­hei­le­vat lap­set pitävät tästä.

Ur­hei­le­vat lap­set pitävät tästä. Ai­kui­nen ih­met­te­lee, kuin­ka ju­nio­ri­kiek­ko on Suo­mes­sa vielä leik­kiä ame­rik­ka­lai­seen ta­voi­te­ta­soon ver­rat­tu­na.
Mah­tiank­ka-e­lo­ku­va yrittää säännöl­li­sin vä­lein mai­ni­ta, et­tei voit­to ole tär­keintä. Se tun­tuu kui­ten­kin ole­van juu­ri sitä – lisät­tynä ko­val­la kos­ton­ha­lul­la.
Jos jun­nu­kie­kos­sa sal­li­taan näin ko­vat ot­teet, niin huh huh. Jää­hyjä ei juu­ri näy. Tämä on kuin nuo­ri­so­pai­nos Lämä­ristä. Elo­ku­van me­nes­tyk­sen jäl­keen NHL:ään pe­rus­tet­tiin Ana­heim Migh­ty Ducks -jouk­kue, jos­sa on nä­ky­nyt meil­le­kin tut­tu­ja pe­laa­jia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy