Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Klassikko

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

”Ai biin traing foor ö ve­ri long taim…” Ka­ri Ho­ta­kai­nen on ne­ro, jo­ka elää klas­si­sen mie­hen ar­jes­sa.

”Ai biin traing foor ö ve­ri long taim…” Ka­ri Ho­ta­kai­nen on ne­ro, jo­ka elää klas­si­sen mie­hen ar­jes­sa. Tämä vä­lit­tyy myös Ka­ri Väänä­sen elo­ku­vaan, jo­ka on ”­si­sar­teos­taan”, Au­li Man­ti­lan Pe­lon maan­tie­dettä, pal­jon pa­rem­pi elo­ku­va.
Täältä löy­tyy tut­tu ku­vas­to: sis­kon mie­het, Heinäpään häm­pit, ar­pa­kuu­tiot, kärt­tyisät avio­pa­rit, huol­toa­se­mien viik­siäijät, aka­tee­mi­set im­po­ten­tit, Hur­ri­ga­nes.
Kun Väinö Lin­nan Jus­si pu­hui he­vo­sel­leen enemmän kuin vai­mol­leen, uusk­las­si­nen ug­ri­mies luo läm­pi­miä kat­sei­taan kel­tai­seen Co­rol­laan­sa.
Mykkäe­lo­ku­vien ku­vas­to ryt­mittää mu­ka­vas­ti: il­met­ty Pe­ra, Jan­ne Hyy­tiäi­nen, muis­tut­taa kai­ken hui­puk­si Char­lie Chap­li­nia. Mart­ti Suo­sa­lo on kir­jai­li­ja Ho­ta­kai­sen al­ter ego.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole kovin tarkka. Ääniraita on aika selkeä, mutta ei sen enempää. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy