Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harry Potter ja viisasten kivi

Harry Potter and the Philosopher's Stone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin.

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin. Kir­jat ovat herättä­neet niin vah­vo­ja mie­li­ku­via, että suo­ri­tus­ta voi pitää li­ki kii­tettävänä. Hyvää viih­dettä ja myön­tei­nen yllä­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on virheetön ja hyvin laaja. Raamikas ääniraita elää erinomaisella dynamiikalla kaikilla tasoilla. Kerrankin ekstrat tarjoavat iloa pitkäksi aikaa. Toiminnot tarjoavat kiperiä pähkinöitä ratkottavaksi lasten CD-ROMien tapaan: kerää velhojen keräilykortteja, kokeile lajitteluhattua, lähde interaktiiviselle matkalle Tylypahkan interiööreihin. Aikuisen tämä voi panna pyörryksiin, mutta lapset pitävät varmasti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy