Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fight Club – 10-vuotisjuhlajulkaisu

Fight Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD 5.1MA
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 101480EAN: 6438044187960

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin.

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin. Ta­pah­tu­mil­la on rea­lis­ti­nen taus­ta, mut­ta ne to­teu­te­taan sa­mal­la fan­ta­sia­vi­rit­tei­ses­ti.
Va­kuu­tus­tar­kas­ta­ja (E­dward Nor­ton) elää Ikea-ka­lus­tei­den­sa kes­kellä, jol­lei lennä ran­ni­kol­ta ran­ni­kol­le. Ko­nees­sa hän ta­paa saip­pua­kaup­pias Ty­ler Dur­de­nin (B­rad Pitt).
Kun mies­ten kes­kus­te­lu­ker­hot eivät riitä, kak­sik­ko pe­rus­taa tap­pe­luk­lu­be­ja pit­kin Yh­dys­val­to­ja. Kat­so­ja al­kaa epäillä, on­ko ky­se me­tae­lo­ku­vas­ta. Jän­nittävä, pro­vo­ka­to­ri­nen, fi­lo­so­fi­nen ja mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämä elo­ku­va esi­tetään upeas­sa muo­dos­sa.

Kuva

Kuvan tarkkuus ylittää vuoden 2000 R2-DVD:n. Suurin ero on kuitenkin ääniraidan dynamiikassa. Versio on sensuroimaton.

Ääni

Levy sisältää elokuvan ryyditettynä neljällä kommenttiraidalla, kulissien takaa otettuja vinjettejä eri kuvakulmista kommentteineen. Mukana on lisäksi poistettuja ja epäonnistuneita kohtauksia (13 min.), PR-kamaa, tuotantotaidetta ja trailereita.

Ekstrat

Pikkulisä lopuksi: ohjaaja haluaa kuuleman mukaan esiintyä jokaisessa elokuvassaan. Hitchcockin cameoista ei kuitenkaan ole ainakaan nyt kyse. Vilahtaako Fincher koko komeudessaan aivan elokuvan lopussa? Käyttäkääpä soittimenne pysäytyskuvaa, mutta vasta lasten nukkumaanmenon jälkeen. Elokuva on muutenkin K18. (PS)
09/05/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy