Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Leppymättömät

The Unforgiven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1959Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 54528EAN: 6438044026955

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kä­si­kir­joi­tus pe­rus­tuu Et­sijöi­den kir­joit­ta­jan Alan Le­mayn ro­maa­niin ja kä­sit­te­lee hä­nel­le omi­nai­seen ta­paan ra­sis­mia.

Kä­si­kir­joi­tus pe­rus­tuu Et­sijöi­den kir­joit­ta­jan Alan Le­mayn ro­maa­niin ja kä­sit­te­lee hä­nel­le omi­nai­seen ta­paan ra­sis­mia.
Val­kois­ten kas­vat­ta­ma in­tiaa­ni­tyttö (Aud­rey Hep­burn) jou­tuu tiuk­kaan ti­lan­tee­seen ha­lu­tes­saan naa­pu­rin köm­pe­lyk­sen (Al­bert Sal­mi, ku­ka­pa muu) kans­sa nai­mi­siin, kun kiowat tu­le­vat vaa­ti­maan omaan­sa.
John Hus­ton on ra­sis­min vas­tai­nen oh­jaa­ja, mut­ta se ei estä sitä, että pu­na­nah­kaa pan­naan ke­toon kuin liu­ku­hih­nal­la. Rank­kaa ku­vas­toa, wes­ter­nin merk­ki­teok­sia.
Hus­to­nin ystä­vil­le vink­ki: tämän elo­ku­via ei voi elo­ku­vak­rii­tik­ko kom­men­toi­da, jos ei ker­ran pää­se mais­ta­maan 1982 Ch. Mou­to­nia, jon­ka eti­ke­tin oh­jaa­ja­mes­ta­ri maa­la­si. Muu­ten jää oh­jaa­jan mo­ni­muo­toi­ses­ta per­soo­nas­ta ta­voit­ta­mat­ta jo­tain oleel­lis­ta. Se on ti­lan pa­ras pu­na­vii­ni, jos vuo­si­ker­rat 1945 ja 1961 jä­tetään las­kuis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, toki rakeinen ja roskainenkin, mutta tyydyttänee harrastajaa. Selkeä monoraita. Traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy