Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Endless

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083152369

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si ufo-­kul­tis­ta ka­ran­nut­ta poi­kaa pa­laa ai­kui­siällä re­ser­vaat­tiin, jos­sa elo on yllättäen jat­ku­nut en­nal­laan.

Kak­si ufo-kul­tis­ta ka­ran­nut­ta poi­kaa pa­laa ai­kui­siällä re­ser­vaat­tiin, jos­sa elo on yllättäen jat­ku­nut en­nal­laan. Jo­ta­kin ou­toa pai­kas­sa to­ki ky­tee.
E­ri­koi­nen ta­ri­na, rus­tiik­ki­sen ko­meat mai­se­mat ja ar­voi­tuk­sel­li­nen ote luo­vat hy­vin tun­nel­maa, mut­ta ko­ko­nai­suus jää hi­das­ve­toi­sen ir­ral­li­sek­si ja poh­jim­mil­taan epäus­kot­ta­vak­si no­vel­lik­si. Kau­hue­lo­ku­vien al­ku­tun­nel­mia an­tau­muk­sel­la lai­naa­va opus on kui­ten­kin pie­neen bud­jet­tiin­sa näh­den vir­keä, ja se­kopäi­nen ta­ri­na an­taa se­kin yllättäen tart­tu­ma­pin­taa myös hok­sot­ti­mil­le.
Lop­pu­tu­los­ta on ver­rat­tu Da­vid Lync­hin töi­hin, eikä tämä rin­nas­tus ole kau­kaa haet­tu, jos­kin tässä me­no py­syy kai­kes­sa sot­kui­suu­des­saan vielä ver­rat­tain ko­he­rent­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Jäsentynyt kuva on miellyttävön erotteleva ja typistetyn maanläheiseltä väritoistoltaan luonteva. Rauhallinen ääniraita toistaa dialogin välittömästi ja jättää tunnelmat läsnäololle. Ekstraton. (IJ)
19/09/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy