Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vankileiri 17

Stalag 17 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Terävänäköi­nen ryhmäp­sy­ko­lo­gian op­pi­tun­ti.

Terävänäköi­nen ryhmäp­sy­ko­lo­gian op­pi­tun­ti. Si­joit­tuu nat­sien toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na yllä­pitämään van­ki­lei­riin, jos­sa liit­tou­tu­nei­den yh­teisö poh­tii, ku­ka on pet­tu­ri. Al­le­go­ria työelämästä: eri­lai­suut­ta ei missään ryhmässä sie­detä, jo­ten Wil­liam Hol­de­nin kaup­pa­mies jou­tuu epä­suo­sioon. Myös haus­ka elo­ku­va. Sveit­siläi­siä Ge­ne­ven so­pi­muk­sen tar­kas­ta­jia pan­naan hal­val­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkokuva. Ääniraidalla on jonkin verran kohinaa. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. Suomentaja: missä sijaitsee Zinzinnati? (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy