Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Virgin Suicides

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tytöt tietävät meistä kai­ken, me em­me heistä mitään.

Tytöt tietävät meistä kai­ken, me em­me heistä mitään. Fran­cis Ford Cop­po­lan tyttä­ren de­byyt­ti, oh­jauk­sen lisäk­si myös ske­naa­rio.
Ku­vaa viittä si­sa­rus­ta, jot­ka elävät tun­ne­vam­mais­ten van­hem­pien­sa (Ja­mes Woods ja puls­kis­tu­nut Kath­leen Tur­ner) kans­sa kes­ki­luok­kai­ses­sa 1970-lu­vun ame­rik­ka­lais­per­heessä.
Y­liar­vos­tet­tu ai­na­kin Suo­mes­sa, sillä us­ko­mat­to­mat ta­pah­tu­mat syök­syvät ruu­tuun töksäh­del­len.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka tosin näyttää hieman tiukalta (alun perin 1.85:1). Hillitty 5.1-ääni, joka toistaa hyvin ällöttävää aikalaismusiikkia. Muutamia tekstitysvirheitä.Ekstroissa biografiat, traileri ja still-kuvia. Väärä aika kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy