Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Tule takaisin, pikku Sheba

Come Back, Little Sheba 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1952Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 38131EAN: 6415015509280

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam In­gen klas­sik­konäy­telmä ei ole al­ko­ho­lis­min ku­vauk­se­na van­hen­tu­nut oi­keas­taan juu­ri lain­kaan.

Wil­liam In­gen klas­sik­konäy­telmä ei ole al­ko­ho­lis­min ku­vauk­se­na van­hen­tu­nut oi­keas­taan juu­ri lain­kaan.
Yk­sin­ker­tai­sen oloi­nen avio­pa­ri (Burt Lan­cas­ter ja Os­ca­rin ar­voi­nen Shir­ley Booth) koh­te­lee toi­siaan sän­til­li­ses­ti, vaik­ka men­nei­syy­dessä oli­si pal­jon mä­reh­dittävää. Mo­lem­mat ovat kär­si­neet liian lä­hei­sestä äi­ti­suh­tees­ta ja ujou­des­ta. Mies pää­si vuot­ta aiem­min eroon al­ko­ho­lis­ta. Nuo­ri ali­vuok­ra­lai­nen lau­kai­see pa­dot.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttää hyvältä ja kuulostaa selkeältä, haittana voi pitää oikeastaan vain sähäköitä, mutta pieniä printtivikoja. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy