Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vastamyrkky

Contagion 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ter­ro­ris­tit tar­tut­ta­vat pre­si­dent­tiin ebo­la-vi­ruk­sen ja sink­ku nais­puo­li­nen su­per­le­ku­ri hä­ly­tetään apuun — seu­raa ä­ly­va­paa­ta flirt­tai­lua sa­mal­la, kun vi­rus uh­kaa tu­han­sien hen­keä.

Kuva & ääni

Amatöörimäisiä suorituksia ja enemmän naurettavuuksia ja monenmoisia virheitä kuin kehtaisi laskea. Muutama käännösvirhekin on mahtunut mukaan.

Ekstrat

Perustason toteutus. Suppeat faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy