Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jennifer 8

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuo­le­man kent­tien kä­si­kir­joit­ta­jan sar­ja­mur­haa­jat­ril­le­ri muis­tut­taa myö­hem­min teh­tyä Seit­semää, mut­ta ei ole yhtä ah­dis­ta­va.

Kuo­le­man kent­tien kä­si­kir­joit­ta­jan sar­ja­mur­haa­jat­ril­le­ri muis­tut­taa myö­hem­min teh­tyä Seit­semää, mut­ta ei ole yhtä ah­dis­ta­va. Kai­ken hui­puk­si tämä on sa­mal­la epäus­kot­ta­vam­pi. So­kea tyttö (U­ma Thur­man) to­dis­taa ja jo­ku kas­tis­ta on mur­haa­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan yleisilme on synkeä, mutta se ei liene levyn vika. Rauhallinen ääniraita. Käännösvirheitä: toimittaja haastattelee, ei kuulustele. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Bruce Robinson
Pääosissa: Andy Garcia Uma Thurman
Tarina: Bruce Robinson
Kuvaus: Conrad L. Hall
Musiikki: Christopher Young

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy