Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Käpy selän alla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
  
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: A-19836EAN: 6415018624041

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­kan­sa ko­hue­lo­ku­va Kä­py selän al­la on me­nettä­nyt kirk­kaim­man teränsä.

Ai­kan­sa ko­hue­lo­ku­va Kä­py selän al­la on me­nettä­nyt kirk­kaim­man teränsä. Kak­si nuor­ta pa­ria telt­tai­lee, mu­ka­na vii­naa ja pik­ku­tuh­mai­lua. Mikäpä suo­ma­lai­suu­den yti­missä ol­les­sa, mut­ta ti­laa mus­ta­suk­kai­suusd­raa­man ke­hittä­mi­sel­le oli­si vaik­ka kuin­ka. Ke­peys on ajan saa­tos­sa muut­tu­nut löy­syy­dek­si.
Teräväs­ti ja nuo­rek­kaas­ti näy­tel­ty elo­ku­va an­sait­see klas­sik­koa­se­man­sa sil­ti mo­nin avuin, ja sii­hen ase­maan ei 2000-lu­vun kir­jal­li­nen ruos­ka osu. Nuo­ruu­den ku­vaa­mi­nen ol­koon ai­na oman ai­kan­sa nuor­ten tehtävä. Ai­ka­laisk­ri­tiik­kiä myö­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Pirteä filmi. Ei ekstroja. (VA)
27/01/2021

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy