Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sydänmailla

A Thousand Acres 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.87*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ne Smi­leyn Pu­li­zer-­pal­kit­tuun ro­maa­niin pe­rus­ta­va mut­ta pon­net­to­man te­le­vi­sio­mai­ses­ti to­teu­tet­tu ih­mis­suh­det­ra­ge­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat kaik­ki elämän pie­net ilot ai­na al­ko­ho­lis­mis­ta ja syövästä in­ses­tiin.

Ja­ne Smi­leyn Pu­li­zer-pal­kit­tuun ro­maa­niin pe­rus­ta­va mut­ta pon­net­to­man te­le­vi­sio­mai­ses­ti to­teu­tet­tu ih­mis­suh­det­ra­ge­dia, jon­ka re­per­tuaa­riin kuu­lu­vat kaik­ki elämän pie­net ilot ai­na al­ko­ho­lis­mis­ta ja syövästä in­ses­tiin. Va­ka­via ai­hei­ta esil­le ot­ta­va, mut­ta ne lo­pul­ta roik­ku­maan jättävä elo­ku­va muis­tut­taa ker­ron­ta­ta­val­taan lä­hinnä ko­ti­vi­deo­ta, jon­ka seu­raa­mi­nen on ul­ko­puo­li­sel­le vä­hintään­kin kiu­sal­lis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvanlaatu on hyvä ja kuvapuoli muutenkin mukiinmenevä, mutta äänipuoli on aivan liian valju. Levyllä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy