Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vuosi nuoruudestani

Girl, Interrupted 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kerän­nyt, Wi­no­na Ry­de­rin ja An­ge­li­na Jo­lien hie­nos­ti näyt­te­lemä nuor­ten nais­ten yk­si­len­siy­likäen­pesä.

Hy­viä ar­vos­te­lu­ja kerän­nyt, Wi­no­na Ry­de­rin ja An­ge­li­na Jo­lien hie­nos­ti näyt­te­lemä nuor­ten nais­ten yk­si­len­siy­likäen­pesä.
Pe­tu­la Clar­kin ”­Down­town” (Dan­nyn "Kauan") ku­vaa hy­vin elo­ku­vaa, jo­ka ei kui­ten­kaan ole ai­van kär­ki­ta­soa laa­haa­vien ta­pah­tu­mien­sa ta­kia. Pe­rus­tuu Su­san­na Hay­se­nin omaelämän­ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Hieman rajoitettu matted-versio 1.85:1-elokuvasta. Hyvä paketti: ekstroissa ohjaajan audioraita, biografiat, valikkomusiikki, sountrackin parhaat, HBO:n 13 min dokumentti sekä viisi poistettua kohtausta ohjaajan kommenteilla ja ilman. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy