Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Skipataan joulu

Christmas with the Kranks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201286EAN: 643804407353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­set ovat tun­ne­tus­ti är­syttävän yh­teisöl­li­siä ja ta­vois­saan kon­ser­va­tii­vi­sia.

A­me­rik­ka­lai­set ovat tun­ne­tus­ti är­syttävän yh­teisöl­li­siä ja ta­vois­saan kon­ser­va­tii­vi­sia. Suo­ma­lai­siin on vielä selvä ero ai­na­kin tämän pa­kol­li­sen jou­lu­ko­me­dian pe­rus­teel­la. Avio­pa­ri päättää jättää jou­lu­val­mis­te­lut vä­liin, mut­ta se osoit­tau­tuu vain teo­rias­sa hel­pok­si. Pe­rus­tuu John Gris­ha­min pok­ka­riin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Elokuvaan osuvasti valitusta musiikista vastaa Little Steven, joten kuulemme jopa Ramonesia ja Dan Ackroydin haitariversion Eddie Cochranin ”Come On Everybodysta”. Ekstroissa 15 min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy