Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaahteramäen Eemeli

Emil i Lönneberga 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eeeeee­miiiil on kai­kil­le 1970-­lu­vul­la lap­suut­taan elä­neil­le tut­tu möläys.

Eeeeee­miiiil on kai­kil­le 1970-lu­vul­la lap­suut­taan elä­neil­le tut­tu möläys. Lap­set tai­si­vat ol­la pe­rin juu­rin ku­ris­sa van­haan hyvään ai­kaan. Ei Ee­me­likään ole il­keä, ai­noas­taan luo­va ja vil­kas. Mai­nio­ta ko­ko per­heen viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka kärsii hieman aliasing-välkynnästä. Selkeä, dialogipainotteinen ääniraita. Suomenkielinen ääniraita on muita osia parempi, vaikkei dubbauksessa ole juurikaan huulisynkkaa. Ekstroissa pitäisi löytyä Lindgrenin lyhyt kommentti, sing-along ja traileri, mutta ainakaan Sony ei aukaise niistä mitään. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy