Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaahteramäen Eemeli

Emil i Lönneberga 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eeeeee­miiiil on kai­kil­le 1970-­lu­vul­la lap­suut­taan elä­neil­le tut­tu möläys.

Eeeeee­miiiil on kai­kil­le 1970-lu­vul­la lap­suut­taan elä­neil­le tut­tu möläys. Lap­set tai­si­vat ol­la pe­rin juu­rin ku­ris­sa van­haan hyvään ai­kaan. Ei Ee­me­likään ole il­keä, ai­noas­taan luo­va ja vil­kas. Mai­nio­ta ko­ko per­heen viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, joka kärsii hieman aliasing-välkynnästä. Selkeä, dialogipainotteinen ääniraita. Suomenkielinen ääniraita on muita osia parempi, vaikkei dubbauksessa ole juurikaan huulisynkkaa. Ekstroissa pitäisi löytyä Lindgrenin lyhyt kommentti, sing-along ja traileri, mutta ainakaan Sony ei aukaise niistä mitään. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy