Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hurrikaani

The Final Countdown 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Jupiter Kuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Jupiter ) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­teut­taa upeas­ti sci­fi-no­vel­leis­ta tut­tua IF?-kon­sep­tia. Luul­ta­vas­ti jos­kus tehdään vas­taa­va ai­ka­pa­ra­dok­si-e­lo­ku­va, jos­sa pää­hen­kilö huo­maa yhtäk­kiä ole­van­sa Boeing 767:s­sa, jo­ka kaar­te­lee New Yor­kin yllä. Ray Brad­bu­ry oli­si voi­nut kir­joit­taa täl­lai­sen ta­ri­nan. Kirk Doug­las ja Mar­tin Sheen kas­tis­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy