Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Verisurffaus

Blood Surf 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­vaus­ryhmä te­kee oh­jel­maa hai­den seas­sa surf­faa­vis­ta hui­mapäistä.

Ku­vaus­ryhmä te­kee oh­jel­maa hai­den seas­sa surf­faa­vis­ta hui­mapäistä. To­del­li­nen uh­ka on kui­ten­kin pal­jon vaa­ral­li­sem­pi, ni­mittäin suo­la­ve­den kro­ko­tii­li: 9,3 met­riä ja 1 500 ki­loa. Pik­ku­por­noi­lua exp­loi­taa­tio-tyy­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävän laadukas kuva halpatuotannoksi, jonka budjetista muutama CGI-tehoste imaisi 75 %. 5.1-ääni kuulosta tehokkaalta, mutta on soundeiltaan turhan metallinen. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy